Make your own free website on Tripod.com

Εκπομπές

ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ TOP CHANNEL

            Το πρόγραμμα του Καναλιού φέρουν εις πέρας άτομα εξειδικευμένα στο αντικείμενο τους, τα οποία βάζουν καθημερινά τη σφραγίδα τους, εκτός της τηλεόρασης και στο τοπικό κοινωνικό γίγνεσθαι. Οι εκπομπές καλύπτουν όλες τις πτυχές της ζωής του καθημερινού ανθρώπου και των προσπαθειών του για ένα καλύτερο αύριο. Στους δέκτες των τηλεθεατών της Δυτικής Μακεδονίας φτάνουν εκπομπές πολιτικές, πολιτιστικές, ψυχαγωγικές, ιστορικές, θρησκευτικές κ.λ.π. μέρος των εκπομπών παρέχεται σε φορείς για τη δημοσιοποίηση και προώθηση δικών τους θεμάτων ( Πολύτεκνοι, Ιατρικός Σύλλογος Κοζάνης κ.λ.π.) Παραθέτουμε ενδεικτικά ορισμένες από τις εκπομπές του TOP CHANNEL.


 «Τάδε Έφη»: Η Ρίτα Τσιούρα παρουσιάζει σχολιάζει και αναλύει ζητήματα τοπικής επικαιρότητας. Καλεσμένοι της είναι εκπρόσωποι τοπικής Αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι φορέων αλλά και απλοί πολίτες οι οποίοι εμπλουτίζουν την έκφραση απόψεων στην εκπομπή.

 


«Επί Παντός»: Ο Παναγιώτης Πλιάτσιος έχει επωμισθεί την παρουσίαση και το σχολιασμό γεγονότων που συμβαίνουν στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια και που ωστόσο έχουν τη δική τους βαρύτητα για τη Δυτική Μακεδονία. Μαζί του άνθρωποι της πολιτικής από τη Δυτική Μακεδονία, αλλά κι από άλλες περιοχές της χώρας.

              


«Δεύτερο πλάνο»: Πρωταγωνιστές της εκπομπής που επιμελείται και παρουσιάζει ο Κώστας Χρυσάκης, είναι οι συμπολίτες μας που δεν βρίσκονται στην επικαιρότητα. Άνθρωποι καθημερινοί, άνθρωποι του μόχθου, άνθρωποι που δρουν αθόρυβα και που σ΄ αυτούς βασίζεται ένα καλύτερο αύριο της κοινωνίας μας.

               


«Μαρτυρία»: Η Θρησκεία και η Ιστορία έχουν τη δική τους θέση στο TOP CHANNEL. Μέσω της εκπομπής που επιμελείται και παρουσιάζει ο Απόστολος Παπαδημητρίου παρουσιάζεται η ιστορία μακριά από πνευματικές αγκυλώσεις και φανατισμούς. Η διαχρονική προσφορά της εκκλησίας στον Ελληνικό λαό, η θέση της στη σημερινή εποχή αλλά και η δραστηριότητα της σ΄ όλη την Υφήλιο, μέσω της Ιεραποστολής, είναι μερικά δημοφιλή θέματα της εκπομπής.

              


«Περό Τέχνης Λόγου και Βιβλίου»: Το βιβλίο είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου και φυσικά του καναλιού μας. Οι ντόπιοι συγγραφείς, ποιητές αλλά και συμπολίτες μας που βάζουν τον πήχη του πνεύματος ολοένα και ψηλότερα παρουσιάζουν τη δουλειά τους μέσω της Κατερίνας Μάτσου.

              


«Τσιτσιρό Γαϊτάνι»: Ο τίτλος της λαογραφικής εκπομπής του καναλιού μας προέρχεται από το πρώτο τραγούδι του κυριότερου εθίμου της περιοχής μας, των Λαζαρίνων. Τοπικά τραγούδια, χοροί παραδόσεις, αινίγματα. παραμύθια κι άλλα λαογραφικά στοιχεία του κύκλου της ζωής του ανθρώπου και του κύκλου του χρόνου, όλα αποτελέσματα έρευνας του Κώστα Χρυσάκη, συνθέτουν το παζλ της εκπομπής.

              


«Ευξεινος Πόντος»: ο μισός σχεδόν πληθυσμός της Δυτικής Μακεδονίας αποτελείται από απογόνους προσφύγων του Πόντου. Η προσπάθεια των Ποντίων για διατήρηση της Ιστορίας τους, του γλωσσικού τους ιδιώματος αποτυπώνεται στα θέματα που παρουσιάζει η εκπομπή του Δημήτρη Τσαβδαρίδη.

              


«Τραλαλα»: Ο τίτλος της εκπομπής τα λέει όλα. Ο μαιτρ του χιούμορ και της σάτιρας στη Δυτική Μακεδονία Μπάμπης Μπατσάρας περιδιαβαίνει πόλεις και χωριά παρουσιάζοντας σατιρικά γκάλοπ φάρσες και στιγμιότυπα της καλλιτεχνικής ζωής δίνοντας ευχάριστες νότες στη ζωή μας.

 


«Υγιεινές συζητήσεις»: Η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό του ανθρώπου και το θέμα της εκπομπής του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης. Οι τηλεθεατές ενημερώνονται για τις τελευταίες εξελίξεις γενικά στην Ιατρική αλλά και για ειδικότερα θέματα που απασχολούν τους συμπολίτες μας.

              


«Ώρα των Πολυτέκνων»: Το τηλεοπτικό βήμα δίνεται από το TOP CHANNEL σε φορείς της Δυτικής Μακεδονίας για να εκφράσουν τις απόψεις και τα προβλήματα τους. Ένας απ΄ αυτούς είναι ο Σύλλογος Πολυτέκνων Κοζάνης ο οποίος έχει τη δική του πετυχημένη ομολογουμένος εκπομπή.   

              


«Μια βδομάδα ένα Σάββατο»: Μία εβδομάδα τελειώνει και μια άλλη αρχίζει. Ο σχολιασμός των πάσης φύσεως γεγονότων της περιοχής μας είναι απαραίτητος. Η Ρίτα Τσιούρα και ο Παναγιώτης Πλιάτσος έχουν ταράξει αρκετά πολιτικά και κοινωνικά λιμνάζοντας νερά.

              


«Υψηλή Αισθητική»: Όπως κ΄ ο τίτλος της εκπομπής προδίδει η διακοσμήτρια Ευγενία Κάψα προβάλει μέσω της εκπομπής, αισθητικά επιτεύγματα δίνοντας παράλληλα λύσεις για το πώς μπορούν οι τηλεθεατές να αγγίξουν την αισθητική στην καθημερινή τους ζωή.

              


«Ο σεφ προτείνει…»: Πεντανόστιμες λιχουδιές πρωτότυπες συνταγές κ΄συμβουλές μαγειρικής, βάζοντας μια δόση χιούμορ κ’ καλαισθησίας. Όλα δια χειρός κ΄ διαστόματος του executive σεφ Θανάση Μπαρτζίκα.

              


TOP CHANNEL S.A  Copyright © 2007. All rights reserved.